Terassi messuilla

Asuntomessut Kouvolassa

Terassi-lehden numerossa 5/19 esitellään Pihaoppaassa Kouvolan asuntomessujen kaikki pihakohteet. Tässä joitakin makupaloja messuilta!

Kuvat Frida Steiner


Kevätmessut 2019

Kuvat Frida Steiner Teksti Eeva Ek

Ympäri maata järjestettävät piha- ja puutarhamessut ovat monelle lähtölaukaus kevääseen ja keväthankinnoille. Terassi media rakensi Helsingin messukeskukseen 4.–7.4. järjestetyille Kevätmessuille tänäkin vuonna yhdessä kumppaneidensa kanssa kolme suurta osastokokonaisuutta. Tässä messujen parhaita paloja sinulle, ole hyvä!


Habitare 2018

 

Teksti ja kuvat Hanna Leino

Habitaressa, Helsingin messukeskuksessa syyskuussa näettiin ja koettiin ajankohtaiset sisustamisen värit ja ideat. Root – Pintaa syvemmälle -teema näkyi korostamalla asioiden alkuperää, aitoutta ja persoonallisuutta. Terassi median osastolla oli suloista samettia ja lampaantaljoja, käsintehtyä keramiikkaa ja luonnoninspiroimia kattauksia. Yhteistyökumppanit, joiden tuotteita osastolla nähtiin olivat: Jalotakka, Liuskemestarit, Kirami, Espegard, Landmann, Aina keittiöt, Mattotalo Helma, Contura, Ellos, Gant Home, Sessak, Kruunukaluste, Järvikylän kartano, Kotilaituri, Leino Design, Garden Living. Habitare järjestetään seuraavan kerran 11.–15.9.2019-

 


Kevätmessut 2018

Teksti Eeva Ek Kuvat Hanna Leino ja Pirjo Kiiskinen

Kevätmessut 2018 Helsingin messukeskuksessa toivat uusimmat, kauneimmat ja inspiroivimmat terassi-, piha- ja puutarharakentamisen ideat kaikkien ulottuville. Terassi median omalla osastolla aistittiin kauden ajankohtaisimmat ja vahvimmat ilmiöt yhteistyökumppaneiden tuotteidena vulla. Lisäksi nähtii Kukkala-blogin Sanna Raskun suunnittelema unelmaparveke!

 


Kevätmessut 2017

Teksti Eeva Ek Kuvat Frida Steiner

Kuin taikaiskusta rakentui Terassin kumppaniosasto upeaksi koti–piha-kokonaisuudeksi huhtikuisille Kevätmessuille Helsinkiin. Tämän vuotisella osastollamme halusimme korostaa suomalaisten syvää ja merkityksekästä luontoyhteyttä, joka on inspiroinut meitä menestykseen koko Suomen 100-vuotistaipaleen. Nahka, puu, kivi, tuli, vesi ja kasvit herättivät kodikkaan osaston eloon.

Juvin upea puuvalmis keittiökokonaisuus herätti luonnollisuudellaan ja maalaisromattisella hengellään ihastusta. Ruosteisen patinoidut vetimet kruunasivat ilmeen. Mattokympin Nature-matto oli osastolle nappivalinta. Kovaa kulutusta kestävänä, vesipestävänä ja pölyämättömänä se sopii myös terasseille ja parvekkeille! Osaston yrttirunsaudesta vastasi Järvikylän Kartano.

Boknäsin upea massiivipuinen Ethnicraft-ruokailuryhmä hurmasi pelkistetyllä muotoilullaan ja huippulaadullaan. Huomaa myös Mattokympin helppohoitoinen ja näyttävä musta häräntalja sekä Piirongin trendikkäät tekstiilit!

Olohuonekokonaisuutta hallitsi paitsi Boknäsin retrohenkinen nahkakalusto, myös Takkamaailman vapaasti katosta roikkuva Gyrofocus. Tämä mainetta niittänyt, ja pian 50-vuotta täyttävä, takka on kuin taideteos!

Olottaren upet piharakennukset ovat monikäyttöiset! Kuntokatos tykötarpeineen päivällä ja upea kesäkeittiö illalla. Huomaa erityisesti puolapuiset seinärungot. Olottaren pienrakennukset oli istutettu upealle Kestopuuteollisuuden toimittamalle ja rakentamalle lankkuterassille. Tiesitkö, että hinta-laatusuhteeltaan verratonta kestopuuta saa myös leveänä lankkuna? Pinta oli messuille käsitelty tyylikkään harmaaksi.

Mattokympin matto, Airamin Garda-terassivalaisimet, Boknäsin kalusteet ja Piirongin tekstiilit ja somisteet tekivät kesäkeittiöstä oleskelukeitaan.

Green Yardin keinonurmi toi osastolle kesän hetkessä! Huomaa myös hauskat keinonurmesta toteutut askelmapalat. Kesäfiilistä täydensi prinsessakatoksellinen Olottaren pergola, jonka suojissa Kuumalähteen ulkoporealtaasen teki mieli hypätä.

Koristeellisia ja näyttäviä yksityiskohtia riitti: Upea Ideluxin keraaminen Kamado-grilli Bastard hiveli silmiä. Boknäsin Cane-line-terassikalusteiden moderni muotokieli puhutteli, Takkamaailman ulkotuli keräsi katseita (huomaa Liuskemestareiden liuskekivinen reunuskaulus) ja Airamin suloiset paristokäyttöiset led-valaisimet haluaa heti omalle mökille.