asd

Terassi lehden kansi
   

Pihaunelmia ympäri vuoden

Kotimainen lehti täynnä ulkotilojen ihanuuksia, pihalla viihtymistä ja yhdessä tekemistä Terassi-lehti on kaikkien pihan laittajien ja pihalla viihtyvien oma lehti. Terassi esittelee upeita suomalaisia pihoja ja parvekkeita sekä näyttävimmät kohteet ulkomailta kauniin kuvin ja vinkkejä antavin tekstein. Mukana on maukkaita reseptejä, ohjeita piennikkarointiin sekä uutuuksia ja ajankohtaisuuksia olitpa sitten pihakokki, sisustaja tai ulkoilija. Tule siis mukaan pihaihmisten maailmaan – Terassi on Lehtipisteiden ostetuin piha- ja puutarhalehti Suomessa! Koko perhe pihalle Terassin lukijat panostavat ulkotiloihinsa ja haluavat nauttia yhdessä tekemisestä ja yhdessäolosta. Puuhaa riittääkin ympäri vuoden niin pihoilla, parvekkeilla kuin vapaa-ajan asunnoillakin. Lehden lukijoina viihtyvät yhtälailla miehet ja naiset. Kauniit kuvat, innostavat jutut ja asiantuntijoidemme ohjeet hurmaavat heidät kerta toisensa jälkeen. Terassi koetaankin korkealaatuisena, asiantuntevana, monipuolisena ja kiinnostavana lehtenä.

Lehden ilmestyminen

Terassi-lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Lisäksi saat hyödylliset lisälehdet: Ulkotilojen suunnitteluopas, Oi!-messulehti, Tuunaa, hoida ja kunnosta -ekstra sekä Asuntomessujen pihaopas. Lehden jokainen numero sisältää
  • viehättäviä kotimaisia pihoja ja parvekkeita
  • näyttäviä ulkomaisia kohteita
  • maukkaita reseptejä ihanissa miljöissä
  • ohjeita piennikkarointiin
  • puutarha-ajankohtaisuudet
  • pihakokin, somistamisen ja sisustamisen, ulkoilun ja pihapuuhailun uutuudet
  • KILPAILUJA ja arvontoja.
Mediatietoihin
 

Terassi-lehden ilmestymispäivät 2018

Numero Ilmestyy   Teemat
       
Maaliskuu 21.2.2018   Kulku- ja oleskelualueiden katteet. Talo pihan kruununa: upeimmat pientaloratkaisut. Tekstiiliuutuudet + näin hoidat ja huollat. Kevätkoti vihertämään! Suojaa kevätauringolta.
       
Maalis-huhtikuu ERIKOISNUMERO Kaksoislehti: TERASSI + TuHoKu 14.3.2018   Helppoa ja tehokasta. Pihanhoidon ja -rakentamisen koneet ja laitteet 2018, Parhaimmat lasiterassiatkaisut, Leiki & liiku pihalla. Tuunaa, hoida ja kunnosta- EXTRA: Pihanhoidon ja tuunauksen teemalehti! Pese, maalaa, korjaa, huolla. Parhaat ohjeet.
       
Huhti-toukokuu ERIKOISNUMERO Kolmoislehti: Yli 200-sivuinen jättinumero Ilmestyy kevätmessuille 2018! 12.4.2018   Terassi: Ulkokalusteet 2018, Aurinkosuojat 2018, Kasvihuoneet, Hyöty- ja koristeviljelyn ABC. Ulkotilojen suunnitteluopas: Pihamuutokset, Toimivat ja näyttävät terassit, Puutarhatrendit 2018, Pihasta puutarhaksi, Perusta ja rakenna oikein. Oi!-messukooste: Kotimaisten (Kevätmessut 2018) ja ulkomaisten piha- ja puutarhamessujen parhaat palat.
       
Kesäkuu 23.5.2018   Kesäkeittiöt 2018, Altaat ja paljut 2018, Syödään ulkona. Mökki-, sauna- ja laituriekstra.
       
Heinä-elokuu KÄÄNNETTÄVÄ KAKSOISNUMERO Yli 200-sivuinen jättinumero! Ilmestyy Porin asuntomessuille 2018! 5.7.2018   Terassi: Pihan pienrakennukset, Pihatakat, -nuotiot ja tunnelmatulet, Aitaideat, Pihasäilytys. (kompostit, roskikset, pienvarastot, säilytyslaatikot…) Asuntomessujen pihaopas: Porin asuntomessujen pihat ja ulkotilat.
       
Syyskuu ERIKOISNUMERO 5.9.2018   Terassi: Pihavalaistus 2018, Lämpöä ulkotiloihin Viherrakentaminen-EXTRA: Syyssuunnittelun ja -rakentamisen erikoislehti! Pihamuutoksia, Syysistutukset, Koneet ja laitteet ja materiaalit, Katemateriaalien valinta.
       
Lokakuu AMMATTILAISNUMERO 11.10.2018   Löydä parhaat ostajat: Viherrakentamiseen ja -suunnitteluun ammattilaiset. Luonto kodin sisustuksessa, Maisemaikkunat ja lasitukset.
       
Marras-joulukuu 14.11.2018   Koristevalaistus 2018-2019, Kauneimmat koristeet, Joulukoti tyylin mukaan, Pukinkonttiin.