asd

Terassi lehden kansi

Pihaunelmia ympäri vuoden

Kotimainen lehti täynnä ulkotilojen ihanuuksia, pihalla viihtymistä ja yhdessä tekemistä

Terassi-lehti on kaikkien pihan laittajien ja pihalla viihtyvien oma lehti. Terassi esittelee upeita suomalaisia pihoja ja parvekkeita sekä näyttävimmät kohteet ulkomailta kauniin kuvin ja vinkkejä antavin tekstein. Mukana on maukkaita reseptejä, ohjeita piennikkarointiin sekä uutuuksia ja ajankohtaisuuksia olitpa sitten pihakokki, sisustaja tai ulkoilija. Tule siis mukaan pihaihmisten maailmaan – Terassi on Lehtipisteiden ostetuin piha- ja puutarhalehti Suomessa!

Koko perhe pihalle

Terassin lukijat panostavat ulkotiloihinsa ja haluavat nauttia yhdessä tekemisestä ja yhdessäolosta. Puuhaa riittääkin ympäri vuoden niin pihoilla, parvekkeilla kuin vapaa-ajan asunnoillakin. Lehden lukijoina viihtyvät yhtälailla miehet ja naiset. Kauniit kuvat, innostavat jutut ja asiantuntijoidemme ohjeet hurmaavat heidät kerta toisensa jälkeen. Terassi koetaankin korkealaatuisena, asiantuntevana, monipuolisena ja kiinnostavana lehtenä.

Lehden ilmestyminen

Terassi-lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Lisäksi saat hyödylliset lisälehdet: Ulkotilojen suunnitteluopas, Oi!-messulehti, Tuunaa, hoida ja kunnosta -ekstra sekä Asuntomessujen pihaopas. Lehden jokainen numero sisältää

  • viehättäviä kotimaisia pihoja ja parvekkeita
  • näyttäviä ulkomaisia kohteita
  • maukkaita reseptejä ihanissa miljöissä
  • ohjeita piennikkarointiin
  • puutarha-ajankohtaisuuksia
  • pihakokin, somistamisen ja sisustamisen, ulkoilun ja pihapuuhailun uutuustuotteiden esittelyjä
  • KILPAILUJA ja arvontoja.
Mediatietoihin

Terassi-lehden ilmestymispäivät 2020

Numero Ilmestyy Teemat
Maaliskuu 5.3.2020 Pihakivet ja -sorat (kivilajit, värit, muodot ja koot). Puutarhaunelmia matkailemalla. Piha- ja puutarhatrendit 2020.
Huhtikuu ERIKOISNUMERO

Kaksoislehti:

TERASSI + USO

2.4.2020 Terassi: Nyt lasitetaan: Parvekkeet ja terassit! Terassimateriaalit Osa 1: Rentoutujan terassit. Esikasvatus (mullat/ turpeet/etc. kasvualustat, siemenet/taimet, kasvivalot, lannoitteet, istutusastiat/-työkalut). Aurinkosuojaus 2020. Ulkotilojen suunnitteluopas: Ulkokalusteet 2020. Pihamuutokset. Perusta huolella: Piha ja terassi. Kotimaisten ja ulkomaisten piha- ja puutarhamessujen parhaat palat.
Toukokuu JUHLANUMERO

Kolmoislehti: Yli 200-sivuinen jättinumero

Ilmestyy Kevätmessuille!

7.5.2020 Terassimateriaalit Osa 2: Puutarhurin terassit. Kasvatus (mullat, siemenet/taimet, lannoitteet, suojelu- ja torjunta-aineet, tuet, työkalut). Pihahoidon ja -rakentamisen koneet ja laitteet 2020.
Kesäkuu 4.6.2020 Kesäkeittiöt 2020. Altaat & paljut 2020. Terassimateriaalit Osa 3: Pihakokin terassit. Mökkipiha-EKSTRA! Pienrakennukset, laiturit, jne. kaupunkiin ja maalle.
Heinä-elokuu KAKSOISLEHTI

Jättinumero!

Ilmestyy Asuntomessuille!

9.7.2020 Terassi: Terassimateriaalit Osa 4: Harrastajan terassit. Aitaa, pengerrä ja reunusta. Autotallit ja -katokset 2020. Pientalon energiaratkaisut. Asuntomessujen pihaopas: Kouvolan asuntomessujen pihat ja KAKSOISLEHTI: ulkotilat.
Syyskuu 3.9.2020 Terassi: Pihavalaistus 2020. Lämpöä ja tunnelmaa ulkotiloihin. Viherrakentaminen -EKSTRA: Syyssuunnittelun ja -rakentamisen erikoislehti! Pihamuutokset, syysistutukset, koneet, laitteet ja materiaalit. Rakenneratkaisut (perustukset, salaojat jne.)
Lokakuu

1.10.2020 Lasitukset suojaavat! Löydä parhaat osaajat: Viherrakentamisen ja -suunnittelun ammattilaiset. Luonto kodin sisustuksessa.
Marras-joulukuu 13.11.2020 Koristevalaistus 2020–2021, Kauneimmat koristeet, Joulukoti tyylin mukaan, Pukinkonttiin.