asd

Terassi lehden kansi

Vaikuta lehden sisältöön

Kerro mielipiteesi Terassi-lehdestä. Mikä sytytti? Mikä suututti? Mistä haluaisit lukea lisää? Teemme lehteä nimittäin juuri Sinulle, joten mielipiteesi on meille tärkeä.

Julkaisemme osan palautteesta lehden jokaisessa numerossa. Jos et halua mielipidettäsi lehteen, kerro siitä viestissäsi. Tarvittaessa lyhennämme tekstiä. Voit kirjoittaa myös nimimerkillä.

Parhaat palautteet palkitaan uutuuskirjoilla:

Vilukissan sukka-aarre -neulekirja sisältää 14 erilaisen sukkamallin ohjeet, joissa värikkääseen kirjoneuleeseen on yhdistetty taidokkaasti erilaisia pinta- ja palmikkoneuleita. Kyseessä on Sarita Kotkavalkaman toinen neulekirja. Arvo 27,45 €. Muita ihania neulottavia niin jouluun kuin arkeenkin löytyy uutuusteoksesta KouKultani. Tekijä, Eine Kinnula, on joroislainen KouKultani-brändin luoja, joka suunnittelee virkkaustöitä ja pitää suosittuja virkkauskursseja. Arvo 24 €. Tarkemmat esittelyt ja tilaukset kauppa.minervakustannus.fi.

Psssst! Muista osallistua myös painetussa lehdessä aina mukana olevaan lukijakilpailuun, jonka palkinnot ovat huippuluokkaa!

ANNAN PALAUTETTA, OSALLISTUN ARVONTAAN
Viestisi (max. 500 merkkiä*)
Etunimi *
Sukunimi *
Lähiosoite*
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Syntymävuosi *

Vastaajien nimiä ja osoitteita voidaan käyttää Terassin suoramarkkinointiin.

En halua Terassi-lehdeltä tietoja tarjouksista tai palveluista sähköpostitse.