Vaaleanpunaisiin kahvihetkiin

Espoolaiskodissa eivät trendit vaikuta, vaan kun inspiraatio iskee, tartutaan pensseliin ja luodaan nopeasti uudistunut ilme koko terassille. Betonitalon kauniin harmaan sävyn rinnalle haluttiin nyt kontrastia, ja niin saivat vuosikymmenten aikana hankitut kaulusteet ja kirpputorilöydöt uudet, mattamustat maalipinnat. Keväinen kahvihetki on suorastaan juhlallinen ruusujen, kuohuvan ja koristevalojen ansiosta.

 

Lue lisää

Lugnetin viikonlopun marjapiirakka

Vanhan kivinavetan uumenista Kirkkonummelta löytyy Lugnet Life & Living -myymälästä sisustustuotteita kodin sisätilojen lisäksi myös parvekkeelle ja terassille. Myymälän yhteydessä toimivassa kahvilassa voi nauttia omistajan itsensä leipomia herkkuja ja nauttia näin maalaismiljööstä kokonaisvaltaisesti. Kokeile viikonlopuksi tätä reseptiä – muut huippusuositut reseptit löydät uusimmasta Terassin numerosta.

 

Lue lisää

Aurinkosuojaus!

On koittamassa jälleen aika, kun aurinkosuojaustuotteita kysellään. Useiden hyödyllisten vaikutusten lisäksi aurinkosuojalla saa tylikkään ilmeen kodille ja ulko-oleskelutiloille. Lue vinkit ennen kuin lähdet ostoksille, niin kiinnität huomiota oikeisiin asioihin.

 

Lue lisää